2013, νέο έτος με νέα εμφάνιση

Καλή χρονιά σε όλους!!!

Αποφασίσαμε να υποδεχτούμε με νέα εμφάνιση το 2013  και από το 2012 να κρατήσουμε μόνο το … θέμα του.
Τι εννοούμε ?
Μια ιστοσελίδα ή ένα blog που παρουσιάζει θέματα Τέχνης, πρέπει πρώτα απ΄όλα να φροντίζουν την εμφάνισή τους. Επειδή τυχαίνει να μην είμαστε κάποια μεγάλη εταιρία παρά ένα εκπαιδευτικό blog, δεν ανησυχούμε για την όποια αλλαγή της εμφάνισής μας ή το λογότυπό μας, αντίθετα επιδιώκουμε πάντα την βελτίωση της εικόνας μας.  Έτσι, δεν αντέξαμε και υποκύψαμε στον πειρασμό της ανανεωμένης και ανάλαφρης, μινιμαλιστικής όψης του νέου θέματος που προτείνει το WordPress.

wordpress logo

Φυσικά, δεν αντέξαμε και στον πειρασμό της δοκιμής και εφαρμογής μερικών μετατροπών στην εμφάνισή του. Βλέπετε, η πληροφορική, και ιδιαίτερα το webDesign καταφέρνει πάντα να γοητεύει με το τρόπο που χειρίζεται την εικόνα αλλά ακόμη περισσότερο με τον τρόπο που δημιουργεί την εικόνα. Ξεπερνά την έννοια “κουραστικό και βαρετό γράψιμο” και έχει μια ιδιαίτερη δύναμη να μετατρέπει το κείμενο σε εικόνα. Απλά και “μαγικά” δυο λέξεις μπορούν να αλλάζουν το χρώμα, τις γραμμές, την εικόνα ολόκληρη. Έτσι ενώ οι ζωγράφοι ζωγραφίζουν κίτρινο  στο webdesign   αρκεί να γράψεις κάτι σαν #FFFF00 και …. γίνεται κίτρινο.

Αλλαγές έγιναν και στη σελίδα “Αρχείο“. Όλα τα άρθρα προβάλλονται με εικόνα και τίτλο και έτσι μπορείτε ακόμη πιο εύκολα να βρείτε αυτό που σας ενδιαφέρει.

archive1

Επιπλέον, στη νέα εμφάνιση, προσθέσαμε και μερικά χαριτωμένα “κουμπάκια” σε κάθε άρθρο. Τα πατάτε και μοιράζεστε, μέσα από το προφίλ σας στο facebook, twitter, g+  κ.α., τα άρθρα μας.

Αυτά τα λίγα για τώρα και ζητούμε συγνώμη για τη όποια αναστάτωση θα υπάρχει μέχρι να τελειώσουμε.

περισσότερα:
WordPress.org ή το  WordPress στα Ελληνικά

Print Friendly, PDF & Email

About Yannis Zogakis

Εικαστικός, Εκπαιδευτικός Τέχνης
Bookmark the permalink.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *